Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Pleegoudernetwerkendag op 29 september

Pleegoudernetwerkendag op 29 september

pleegouderdag.jpgvrijdag 22 juni 2018 12:07

Op zaterdag 29 september organiseren we de eerste landelijke pleegoudernetwerkendag in Utrecht! Het wordt een dag vol inspiratie, informatie, praktische tips en uitwisseling voor iedereen die lid is van een pleegoudernetwerk of die geïnteresseerd is in het onderwerp. Kom je ook?

We krijgen vaak vragen van pleegouders over pleegoudernetwerken: hoe start je een pleegoudernetwerk? Hoe organiseer je een thema-avond? Hoe vorm je een sterk netwerk en wie kan helpen dat netwerk te versterken? Hoe bereik ik andere pleegouders? Hoe vraag ik aandacht voor onderwerpen die ons bezighouden? Tijdens de netwerkendag helpen we je op weg met tips en ideeën en delen pleegouders van verschillende netwerken hun ervaringen. Naast een plenair gedeelte kun je  actief aan de slag gaan met een onderwerp waar jij interesse in hebt. We bieden verschillende workshops aan over onder andere het starten van een pleegoudernetwerk, media-aandacht, het gebruik van werkvormen tijdens een bijeenkomst, het versterken van een netwerk en samenwerken met de gemeente en pleegzorgaanbieder.

Voor wie?
De pleegoudernetwerkendag is voor pleegouders die al deel uitmaken van een pleegoudernetwerk, maar ook voor pleegouders die dat graag willen. Ook beleidsmedewerkers van gemeenten en medewerkers van pleegzorgorganisaties die geïnteresseerd zijn in het onderwerp zijn van harte welkom. Deelname is gratis en het programma biedt voor ieder wat wils!

Aanmelden en praktische informatie
De pleegoudernetwerkendag is op 29 september van 13.00 tot 17.00 uur in Utrecht. De exacte locatie volgt zo snel mogelijk. Om zeker te zijn van een plek kun je je nu al aanmelden. Kom je met meerdere personen? Meld deze dan apart aan, dan weten wij op hoeveel personen we kunnen rekenen.

Aanmelden

« Terug

Sluiten