Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Winnen: het boek ‘Een (h)echte uitdaging’

Winnen: het boek ‘Een (h)echte uitdaging’

boek een hechte uitdaging.pngmaandag 23 april 2018 15:39

Vorige maand verscheen het boek ‘Een (h)echte uitdaging: pleegkinderen opvoeden met vallen en opstaan.’ Dit boek van Inge Vandeweege staat vol met ervaringsverhalen, inzichten en tips voor pleegouders over het opvoeden van een pleegkind. Wij mogen een exemplaar weggeven!

Het boek vertelt het persoonlijke verhaal van Inge, samen met actuele pedagogische inzichten en bruikbare tips. Inge schrijft over haar zoektocht naar wat werkt in de opvoeding van pleegkinderen met hechtingsproblemen en trauma’s. In het boek deelt ze haar kennis en ervaringen en geeft ze talloze praktische tips. Inspiratie voor het boek kwam uit opvoedingsboeken, artikelen en wetenschappelijke onderzoeken.

Het boek is zeer herkenbaar voor pleegouders. Voordat je een eerste pleegkind krijgt, denk je misschien dat je al best wat ervaring hebt met opvoeden. Maar wat werkt bij het opvoeden van kinderen, blijkt bij kinderen met hechtingsproblematiek en trauma’s ineens niet of juist averechts te werken. Inge schrijft in dit boek eerlijk over de dingen die goed gingen bij het opvoeden van pleegkinderen, maar ook over de dingen waar zij minder goed in slaagde als opvoeder. Opvoeden met vallen en opstaan dus.

Ben je benieuwd naar het boek? Je kunt het bestellen via www.boekenbestellen.nl of www.ingevandeweege.blog. Op die laatste site vind je ook de wekelijkse blog van Inge. 

Winnen!

We mogen een exemplaar van het boek weggeven! Beantwoord daarvoor de volgende vraag:

Wat was jouw grootste uitdaging bij het opvoeden van een pleegkind en hoe heb je dat aangepakt?

Stuur jouw antwoord in een mailtje naar info@denvp.nl met als onderwerp ‘prijsvraag’. Vermeld daarbij ook de adresgegevens waar het boek naartoe gestuurd kan worden. De winnaar krijgt uiterlijk 11 mei bericht.

 

« Terug

Sluiten