Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Voorbeelden gezocht: welke problemen ervaar je als pleegouder bij de Belastingdienst?

Voorbeelden gezocht: welke problemen ervaar je als pleegouder bij de Belastingdienst?

14211411955_e17234310f_z.jpgdonderdag 19 april 2018 09:04

De Stichting Belangenbehartiging Pleeggrootouders Nederland (SBPN) is samen met het Landelijk Overleg Pleegouderraden (LOPOR) en de NVP in overleg met de Belastingdienst en het ministerie van Financiën over knelpunten die pleegouders ervaren bij het invullen van hun belastingaangifte. Daarvoor zoeken ze voorbeelden die aan de Belastingdienst overhandigd kunnen worden. Liep jij ergens tegenaan bij het invullen van je aangifte? Laat het de SBPN weten.

De SBPN maakt een dossier met knelpunten die pleegouders ervaren bij het invullen van hun belastingaangifte die ontstaan omdat er een pleegkind in je gezin woont. Ook horen ze graag of en op welke manier je problemen hebt ervaren bij het aanvragen van toeslagen omdat je voor één of meerder pleegkinderen zorgt. Deze cases worden geanonimiseerd aangeboden aan de Belastingdienst.  

Stuur een korte beschrijving van het probleem dat je tegenkomt naar info@pleeggrootouders.nl. Vermeld in dit mailtje bij voorkeur ook je telefoonnummer, zodat de SBPN contact op kan nemen als zij een toelichting of aanvullende informatie nodig hebben. Verstuur je reactie voor 1 juni. Namens de SBPN, LOPOR en de NVP alvast bedankt!

De SBPN kan helaas geen belastingadvies geven of individuele problemen oplossen.

« Terug

Sluiten