Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Animatiefilm over pleegzorg: een pleegkind in je gezin, wat houdt dat in?

Animatiefilm over pleegzorg: een pleegkind in je gezin, wat houdt dat in?

Untitled design (33).pngdonderdag 15 maart 2018 08:50

Wat vertel jij aan je familie en vrienden over pleegzorg? Hoe leg jij uit wat pleegzorg betekent voor jou en voor je gezin, maar ook wat het betekent voor mensen in je omgeving? Om je daarbij te helpen, maken we samen met Stichting Kinderpostzegels een kort animatiefilmpje waarin wordt uitgelegd wat pleegzorg betekent voor jou, je gezin en voor je omgeving. Laat ons weten wat er niet mag ontbreken in dat filmpje!

Je kunt ons laten weten wat er in het filmpje moet komen door deze vraag te beantwoorden: ‘Over een pleegzorgplaatsing moeten mijn familie, vrienden en kennissen in ieder geval weten dat..’ Vul je antwoord hier in of klik op de button onderaan dit bericht om het te laten weten.

Op basis van de uitkomsten gaan we aan de slag met een animator, die alle antwoorden verwerkt in een animatiefilmpje. Vind je het leuk om hierover mee te denken, de filmmaker te laten weten hoe hij of zij de juiste toon neerzet, mee te schrijven aan het script of op een andere manier bijdragen? Stuur dan een bericht naar Evelien via erijp@denvp.nl. Ervaring met het maken van animaties is niet nodig!

Het filmpje dat we maken, is onderdeel van het project ‘Een pleegkind in je gezin, wat houdt dat in?’ Hierin werken we samen met Stichting Kinderpostzegels aan relevante informatie voor de omgeving van een pleeggezin. Voor vrienden, familie en kennissen maken we een kort animatiefilmpje. Voor medici, docenten en werkgevers maken we informatiefolders. Zo geven we pleeggezinnen praktische informatie over pleegzorg die zij uit kunnen delen aan hun omgeving, zodat zij niet telkens hoeven uit te leggen wat pleegzorg is. Meer informatie over het project vind je hier. Heb jij ideeën, suggesties of tips voor het project? Laat het weten aan Evelien via erijp@denvp.nl!

Laat weten wat niet mag ontbreken in de animatie

« Terug

Sluiten