Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Enquête financiële aspecten pleegzorg

Enquête financiële aspecten pleegzorg

dinsdag 27 februari 2018 15:28

In maart krijgen alle pleegouders via hun pleegzorgorganisatie een online enquête toegestuurd over de financiële aspecten van pleegzorg. In de enquête wordt gevraagd naar de kosten die je als pleegouder maakt voor pleegkinderen en de vergoedingen die je daarvoor ontvangt. Het onderzoek moet een beter beeld geven wat pleegzorg precies kost.

Naast de kosten en vergoedingen voor pleegouders komen ook de tarieven die gehanteerd worden voor pleegzorg en de kosten van pleegzorgaanbieders aan bod in het onderzoek. Zo komen alle financiële aspecten van pleegzorg aan bod. Het doel is om de knelpunten en verbeterpunten met betrekking tot de kosten van pleegzorg te vinden, zodat die aangepakt kunnen worden.

Online enquête
Alle pleegouders krijgen komende maand bericht van hun pleegzorgorganisatie over de online enquête. Om een goed overzicht te krijgen van de financiële aspecten en wat er verbeterd kan worden, is het belangrijk dat zoveel mogelijk pleegouders de enquête invullen!

Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Ecorys, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het onderzoek is onderdeel van het Actieplan Pleegzorg, waarbij de NVP ook nauw betrokken is. Voor meer informatie of vragen over het onderzoek kun je contact opnemen met Annejet Kerckhaert van Ecorys via pleegzorg@ecorys.com of 06 51938792.

« Terug

Sluiten