Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Gratis kennismakingsabonnement pleegzorgtijdschriften BIJ ONS en WAT?!

Gratis kennismakingsabonnement pleegzorgtijdschriften BIJ ONS en WAT?!

bijons2.pngdonderdag 08 februari 2018 15:31

Om aspirant-pleegouders en -gezinshuisouders goede informatie te bieden ter voorbereiding op het pleegouderschap, krijgen zij een gratis halfjaarabonnement aangeboden op de tijdschriften BIJ ONS en WAT?!

Een abonnement op BIJ ONS en WAT?! kan aspirant-pleegouders en -gezinshuisouders helpen om tot een goed besluit te komen, omdat de bladen relevante informatie en kennis en verhalen uit de praktijk bieden. Vanwege het tekort aan pleegouders en de toegenomen complexe problematiek van pleegkinderen richt het tijdschrift BIJ ONS zich voortaan nog meer op de werving en het behoud van pleeg- en gezinshuisouders. 

Het aanbod geldt zowel voor mensen die pleegouder worden van een kind uit hun eigen familie of sociale netwerk als voor mensen die gaan zorgen voor een kind dat zij niet kennen. Het gratis abonnement omvat drie nummers van beide tijdschriften: twee keer op papier en één keer online. Deze actie is een initiatief van Stichting Kinderpostzegels Nederland en de uitgever Stichting Mobiel. Het kennismakingsabonnement is aan te vragen op de website van BIJ ONS

« Terug

Sluiten