Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Workshop 'Verbeter de pleegzorg in jouw gemeente!' in Alkmaar en Varsseveld

Workshop 'Verbeter de pleegzorg in jouw gemeente!' in Alkmaar en Varsseveld

dreamstime_m_38667416.jpgdinsdag 10 oktober 2017 15:00

Ben jij benieuwd hoe je kunt bijdragen aan het verbeteren van de pleegzorg in jouw woonplaats? Wil je weten waar je moet zijn om te vertellen wat jij nodig hebt om goed voor je pleegkind te kunnen zorgen? Kom naar de workshop 'Verbeter de pleegzorg in jouw gemeente' en wij helpen je op weg! De eerste twee workshops zijn gepland in Alkmaar en Varsseveld. Meld je snel aan!

De pleegzorg verbeteren in jouw gemeente; dat klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. Veel besluiten worden genomen door de gemeente en de pleegzorgorganisatie. Als jij de juiste personen weet te bereiken met de juiste boodschap, kun je een bijdrage leveren aan het oplossen van het ‘gedoe’. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor andere pleeggezinnen in je gemeente.

Wat gaan we doen?
In de workshops leer je hoe een gemeente werkt en wat je kunt doen om vraagstukken die bij jou en andere pleegouders spelen op de juiste manier onder de aandacht te brengen. Hoe kun je je boodschap goed verpakken om duidelijk te maken waar jullie tegenaan lopen als pleegouders? In de workshop is ruimte voor vragen en eigen inbreng. Zo ben je aan het einde van de avond in staat om vragen en zorgen over pleegzorg goed te verwoorden en kun je de volgende dag aan de slag.

De eerste twee workshop zijn gepland op 30 oktober in Alkmaar en op 7 november in Varsseveld. Dit jaar organiseren we op nog twee plaatsen in het land deze workshop. Heb je interesse om mee te doen? Neem contact op, dan kijken we of we bij jou in de buurt een workshop kunnen organiseren! 

Aanmelden workshop Alkmaar

Aanmelden workshop Varsseveld

De workshop wordt verzorgd door de NVP in samenwerking met Lobby Lokaal.

« Terug

Sluiten