Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Doe mee met de workshop 'Verbeter de pleegzorg in jouw gemeente!'

Doe mee met de workshop 'Verbeter de pleegzorg in jouw gemeente!'

dreamstime_m_38667416.jpgdinsdag 10 oktober 2017 15:00

Ben jij benieuwd hoe je kunt bijdragen aan het verbeteren van de pleegzorg in jouw woonplaats? Wil je weten waar je moet zijn om te vertellen wat jij nodig hebt om goed voor je pleegkind te kunnen zorgen? Kom naar de workshop 'Verbeter de pleegzorg in jouw gemeente' en wij helpen je op weg! Er zijn vijf workshops gepland, verspreid over het land. Meld je snel aan!

De pleegzorg verbeteren in jouw gemeente; dat klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. Veel besluiten worden genomen door de gemeente en de pleegzorgorganisatie. Als jij de juiste personen weet te bereiken met de juiste boodschap, kun je een bijdrage leveren aan het oplossen van het ‘gedoe’. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor andere pleeggezinnen in je gemeente.

Wat gaan we doen?
In de workshops leer je hoe een gemeente werkt en wat je kunt doen om vraagstukken die bij jou en andere pleegouders spelen op de juiste manier onder de aandacht te brengen. Hoe kun je je boodschap goed verpakken om duidelijk te maken waar jullie tegenaan lopen als pleegouders? In de workshop is ruimte voor vragen en eigen inbreng. Zo ben je aan het einde van de avond in staat om vragen en zorgen over pleegzorg goed te verwoorden en kun je de volgende dag aan de slag.

Er zijn vijf workshops gepland, verspreid over het land. Klik op de link hieronder voor meer informatie en om je aan te melden. Is er geen workshop bij jou in de buurt, maar heb je wel interesse? Neem contact op, dan kijken we of we bij jou in de buurt een workshop kunnen organiseren! 

De workshop wordt verzorgd door de NVP in samenwerking met Lobby Lokaal.

« Terug

Sluiten