Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Over Mariska Kramer over rechten en plichten pleegouder, Stichting Pleegouders Overijssel, Nijverdal

Pleegoudernetwerken

Wanneer twee pleegouders elkaar ontmoeten, heb je gesprek voor drie. Want de herkenning die je bij elkaar vindt inspireert, relativeert en geeft je nieuwe energie.

In Nederland zijn er meerdere netwerken van pleegouders, misschien ook wel bij jou in de buurt! Je kunt hier verhalen vinden van deze groepen, tips voor je eigen groep, en doe het zelf handboeken om een bijeenkomst met andere pleegouders in te vullen.

Mariska Kramer over rechten en plichten pleegouder, Stichting Pleegouders Overijssel, Nijverdal

Een of twee keer per jaar organiseert Stichting Pleegouders Overijssel een themabijeenkomst.
In zo’n bijeenkomst krijg je informatie over een bepaald pleegzorgthema (thema’s die doorgaans niet door pleegzorgaanbieders worden aangeboden); veelal wordt een deskundige gastspreker uitgenodigd. Tijdens deze bijeenkomsten wordt uiteraard ook tijd ingeruimd om op informele wijze van gedachten te wisselen met andere pleegouders.

Tijdens de themabijeenkomst op donderdagavond 14 november 2019 informeert advocaat Mr. Mariska Kramer je over je rechten en plichten als pleegouder en wat je allemaal kunt betekenen wanneer het om het belang van je pleegkind gaat. Klik hier voor meer informatie over deze avond en hoe je je voor deze themabijeenkomst kunt aanmelden.

Stichting Pleegouders Overijssel

Voor meer informatie over de Stichting Pleegouders Overijssel kun je terecht op hun website: http://stichting-pleegouders-overijssel.nl.

Deel met anderen

Sluiten