Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Oost, west…

Oost, west…

26 augustus 2021 om 09:00 door Amy 0 reacties

Thuis best! Dat mijn thuis het fijnste plekje op de hele wereld is, blijkt wel weer na twee weken kamperen. Het was heerlijk en we hebben genoten. Toen we weg gingen was ik er zo ontzettend aan toe. Halverwege de kampeervakantie veranderde dit in een verlangen naar huis. Want wat kun je je eigen huis en bed toch weer waarderen als het even anders is geweest. De oudere kinderen waarderen overigens vooral de vaatwasser!

ImageHet is toch gek op een camping dat je echt alles hoort van de mensen naast je. De snurkende buurman, het ruziënde stel en de niet luisterende kinderen. Ondertussen leef je zelf er net zo hard en luidruchtig op los, nauwelijks beseffend dat elk geluid gehoord wordt door je tijdelijke buren. 

Ook dit jaar waren we met zoveel kinderen weer een ware kampeer-attractie. Bij het wc-gebouw werd me regelmatig gevraagd hoe het nu zat en hoe oud alle kinderen waren. Ze vonden het bewonderenswaardig hoe alles liep - en soms niet liep - bij ons. Ook kregen we regelmatig complimenten voor het feit dat onze kinderen zo lang 'sliepen' ‘s morgens - lang leve goede camping-wifi en veel tablets!

Ze hebben het goed gedaan. Genoten hebben ze ervan. Onze jongste pleegdochter Faya had het hier en daar echt wel even moeilijk met een totaal andere indeling van haar leventje. Af en toe konden we haar wel achter het tentzeil plakken (bij gebrek aan behang)!

Maar in de grote lijnen is het goed gegaan. En nu wassen, wassen en nog eens wassen. En proberen om die rustige vakantiemodus vast te houden in het nieuwe schooljaar! 

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten