Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Je mag er zijn

Je mag er zijn

3 april 2021 om 10:00 door Amy 0 reacties

De lente is begonnen! En wij gaan met drie jonge kinderen het fietsseizoen in. Demi van 7 - onze oudste pleegdochter - heeft het fietsen goed onder de knie. De andere twee zijn 4 en 5 jaar en zijn nog een gevaar op de weg.

Bakfiets_jemagerzijn_blog_AMY.jpgIk had hier en daar al even rondgekeken op marktplaats voor een bakfiets. Maar ik vond het allemaal vrij prijzig en had het even naast me neergelegd. Het werd dus wandelen of met gevaar voor eigen leven fietsen dit voorjaar.

Tot ik op de Facebookpagina van de NVP zag dat er een bakfiets werd verloot via de stichting “Je mag er zijn”. Dit is een fantastische stichting speciaal voor pleeggezinnen en gezinshuizen die spullen nodig hebben voor de kinderen die bij hen wonen. Uit ervaring weet ik dat je meestal heel veel krijgt van je omgeving. Maar uit ervaring weet ik ook dat er zoveel nodig is. Ook onnodig trouwens maar gewoon leuk om te hebben😉. Ook kun je daar zelf spullen inleveren: van spelletjes tot bakfietsen.

Dit had een superlief gezin dus gedaan, ze hadden een bakfiets aangeboden. Meestal win ik niet zo snel iets met dit soort acties maar nu was het raak. Het gezin kwam de bakfiets ook nog brengen! Dus ik zit gebakken de komende tijd. De kinderen, de hond, de boodschappen: er kan van alles in. Ik ben er zo blij mee!! De bakfiets gaat overal mee naar toe. Naar de supermarkt, naar school en door de Mac drive. Onze jongste pleegdochter Faya vraagt regelmatig gaan we fietsen met de “baksteen”.

Stichting Je mag er zijn vind ik een geweldig initiatief juist voor kinderen die er echt mogen zijn. Heb je iets nodig of heb je iets om weg te geven? Kijk hier voor een Je mag er zijn kledingmagazijn in jouw regio en de eventueel aangepaste openingstijden in verband met de coronamaatregelen. 

 

Amy is fulltime pleegmoeder en getrouwd met Collin.
Ze hebben drie eigen kinderen: Joy (18), Nicky (17) en Joël (15). En drie pleegkinderen: Demi (7), Finn (5) en Faya (4). 

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten