Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

We gaan (misschien) op vakantie!

We gaan (misschien) op vakantie!

28 maart 2021 om 10:00 door Natasja 1 reactie

We zijn nu een half jaar pleegouders van een peutertweeling. En ondanks dat ik de afgelopen zes maanden onwijs heftig vond,  kreeg ik eindelijk het gevoel dat het beter ging. Tot de volgende wolk die voorbij dreef toch weer donker werd... waar die donkere wolk vandaan kwam: geen idee. Of misschien toch wel.

daoudi-aissa-Pe1Ol9oLc4o-unsplash.jpgHet is vakantie. Op vakantie gaan, er even uit, daar ben ik zo aan toe. Om de sleur te verbreken, even alleen te genieten van elkaar en de kinderen.. Ach, tot die tijd modderen we gewoon verder en ondertussen droom ik weg over die vakantie. Mijn man vertelt ineens dat hij een superleuk vakantieadres heeft gevonden. Alsof hij weet waar ik aan denk. Zo fijn, een man die je verlangens aanvoelt! Ik word er helemaal vrolijk van, onze kinderen worden er enthousiast van en de donkere wolk verandert weer in een mooie, strakblauwe lucht.

Ik heb ondertussen vrij van mijn werk geregeld en dan is het eindelijk zo ver: we kunnen op vakantie. De voorpret kan beginnen. Of.. toch niet? Mogen we wel op vakantie met onze pleegtweeling? Iets waar we nooit bij stilgestaan hebben voor we aan pleegzorg begonnen. We weten natuurlijk wel dat we toestemming van de biologische ouders nodig hebben om hun kinderen mee te mogen nemen. Dat is ook wel logisch, alleen is de goede verstandhouding tussen hen en ons tegenwoordig ver te zoeken... Dus ik ben toch bang dat wij een NEE gaan krijgen. Laten we in ieder geval hopen op een ja. 

Natasja (37) is getrouwd met Stefan (37) en samen hebben ze dochter Celeste (12) en Jesper (8). Sinds september 2020 zijn ze pleegouders van de tweeling Eline en Jayden (2). 

Reacties

  1. A J Fröberg A J Fröberg Schreef op 28 maart 2021 om 13:13:54

    Als je niet naar het buitenland gaat, wat me ook onwaarschijnlijk lijkt in deze tijd, dan hoef je geen toestemming te vragen

Plaats een reactie

Sluiten