Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Bloeien

Bloeien

20 maart 2021 om 10:00 door Amy 0 reacties

Ik zit op mijn favoriete plekje in huis en kijk door het raam naar buiten, naar het park waar wij aan wonen. Wat zijn de wisselende seizoenen toch prachtig. Elk seizoen heeft iets indrukwekkends. 

Het stukje park recht tegenover ons huis is eigenlijk niet super bijzonder of mooi. Het hele jaar door lopen, fietsen en wandelen mensen er gewoon doorheen zonder het stukje park een indrukwekkende blik waardig te gunnen.

Maar eens per jaar is iedereen toch wel even onder de indruk van “mijn” stukje park. Want dan veranderd dat ”saaie” stukje park recht voor mijn huis in een prachtige bloemenzee. Mensen stoppen en lijken onder de indruk. Tieners maken foto’s voor op hun social media. Honden, kinderen opa’s en moeders staan tussen de bloemen te poseren om een prachtig plaatje te schieten. Ze zijn onder de indruk.

Ik denk aan alle kinderen die de afgelopen jaren bij ons hebben gewoond. Vaak kwamen ze als een braakliggend stukje grond binnen. Met doorns en distels, stukken steen en hondenpoep. Wie had ooit verwacht dat dat stukje grond tot zoiets moois uit kon bloeien. Want nog vaker gingen de kinderen weer weg als een prachtige bloemenzee. Met de mooiste collectie bloemen in hun bezit.

Amy is fulltime pleegmoeder en getrouwd met Collin.
Ze hebben drie eigen kinderen: Joy (18), Nicky (17) en Joël (15). En drie pleegkinderen: Demi (7), Finn (5) en Faya (4). 

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten