Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Aftelbericht #1: Uitgeteld!

Aftelbericht #1: Uitgeteld!

8 februari 2021 om 11:00 door De Family Factory 0 reacties

Het is maandag 8 februari. De maandag dat veel basisschoolleerlingen voor het eerst sinds 17 december weer naar school zouden mogen, en jongere kinderen naar de kinderopvang. Tot het winterweer roet in het eten gooide…Veel basisscholen houden uit veiligheidsoverwegingen ook vandaag nog de deuren gesloten. Dat vraagt voor veel aanpassingsvermogen voor veel (pleeg)ouders. Nog een dag langer thuisonderwijs, en goede hoop voor morgen. Met het openen van het basisonderwijs en de kinderopvang, stoppen we ook met deze ‘Lockdown Aftelberichten’. We zijn uitgeteld. Hopelijk hebben we je de afgelopen weken een klein beetje kunnen helpen om deze periode door te komen.

nummertje1.jpgKlaar is het natuurlijk nog lang niet. We zitten nog midden in een lockdown met avondklok en ook de komende tijd zal het coronavirus een grote invloed hebben op ons leven. Daarom willen we afsluiten met wat laatste bemoedigende woorden. Houd moed! Zorg goed voor jezelf, zodat je ook goed voor je pleeggezin of gezinshuis kunt blijven zorgen. Wil je nog eens grasduinen door de tips die we je gaven? Hier vind je ze allemaal onder elkaar!

Op de hoogte blijven?
Op www.denvp.nl blijven we je op de hoogte houden van interessant nieuws omtrent pleegzorg. Heb je vragen over ouderschap? Neem dan eens een kijkje op www.familyfactory.nu. De verhalen en ideeën, tips en ervaringen van andere ouders die je daar vindt zijn een bron van inspiratie voor je drukke gezinsleven!

 

Dit is het laatste Lockdown Aftelbericht! 

Terug naar de Lockdown Aftelberichten

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten