Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Aftelbericht #11: Als hechten niet vanzelf gaat

Aftelbericht #11: Als hechten niet vanzelf gaat

29 januari 2021 om 11:00 door De Family Factory 0 reacties

Heb je een kind in huis waarbij hechtingsproblematiek speelt? Probeer dan maar eens aan een buitenstaander uit te leggen hoe ingewikkeld en veeleisend dat kan zijn… Gelukkig is er een hulplijn. Esther Groenewegen, zelf moeder van een dochter met forse hechtingsproblematiek, verzamelt en deelt nuttige en helende kennis met andere ouders en verzorgers. Het zal je niet verbazen dat onder haar volgers ook veel pleeg- en gezinshuisouders te vinden zijn. Want in veel moeizame en afgebroken plaatsingen speelt dit thema een pijnlijke rol.

nummertje11.jpg30 tot 40% van alle kinderen heeft een bepaalde mate van onveilige gehechtheid. Jij weet als geen ander dat hechtingsproblemen een enorme impact hebben op het kind, maar ook op jou en alle anderen eromheen. Daarom heeft Als Hechten Niet Vanzelf Gaat een missie: Hechtingsproblemen beter bekend maken zodat er meer begrip, bewustzijn en juiste begeleiding beschikbaar komt voor ouders en hun getraumatiseerde kinderen.

Op de website Als Hechten Niet Vanzelf Gaat vind je heel veel achtergrondinformatie, testimonials en tips. Herkenbaar, concreet en lekker praktisch.

Dit is Lockdown Aftelbericht nummer 11. Samen met alle pleegouders en gezinshuisouders van Nederland tellen we af tot het einde van de lockdown. 

Terug naar de Lockdown Aftelberichten

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten