Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Aftelbericht #15: Vanaf morgen: online ontmoetingen voor pleegouders in coronatijd

Aftelbericht #15: Vanaf morgen: online ontmoetingen voor pleegouders in coronatijd

25 januari 2021 om 11:00 door De Family Factory 0 reacties

Het coronavirus en de maatregelen hebben grote invloed op iedereen. Ook op pleeggezinnen. Naast het thuisonderwijs en thuiswerken is het door de lockdown nu ook niet zo gemakkelijk om met andere pleegouders af te spreken. Terwijl het juist nu fijn zou zijn om elkaar te zien! Daarom organiseert de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen drie online bijeenkomsten om uit te wisselen hoe je als pleegouder in deze periode omgaat met alwéér een lockdown, en alles wat daarbij komt kijken.

nummertje15.jpgEr zijn drie bijeenkomsten op 26 januari, 28 januari en 2 februari van 20:00 tot 21:00 uur waar telkens vijf pleegouders aan kunnen deelnemen. Je kunt je aanmelden voor één bijeenkomst, of voor allemaal. Als er meer interesse is, zal de NVP meer data en mogelijkheden plannen.

In de ontmoetingen kun je even stoom afblazen, tips en adviezen vragen en geven of met gelijkgestemden praten over hoe het nu echt gaat. Dat je elkaar van tevoren niet kent, bleek in eerdere meetings niets uit te maken! 

Dit is Lockdown Aftelbericht nummer 15. Samen met alle pleegouders en gezinshuisouders van Nederland tellen we af tot het einde van de lockdown. 

Terug naar de Lockdown Aftelberichten

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten