Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Aftelbericht #21: Stuur een kaartje naar opa of oma

Aftelbericht #21: Stuur een kaartje naar opa of oma

19 januari 2021 om 11:00 door De Family Factory 0 reacties

Door de lockdown kunnen we niet meer zo vaak op bezoek bij opa en oma als we misschien willen. Missen jullie oma en opa? Kunnen jouw pleegkinderen niet wachten om weer bij hun eigen grootouders op bezoek te gaan? Met Omapost maak je heel makkelijk en zonder gedoe van elke foto een echt papieren kaartje voor ze. Omapost bezorgt op dinsdag, donderdag en zaterdag.

nummertje21.jpgEen kaartje versturen kan via de site van Omapost of via de app, gratis te downloaden in de appstore. Kies een leuke foto en zet er een persoonlijke boodschap bij. Omapost maakt van jullie foto en boodschap een papieren kaartje, met daarop ook jullie telefoonnummer. Zo houden jullie contact met jullie opa’s en oma’s. Bellen jullie misschien wat vaker. En kunnen opa en oma meegenieten van jullie avonturen. Een kaartje naar Nederland versturen kost €2,50, en €3,75 naar het buitenland.

Met de opbrengst van de kaartjes zorgt Stichting Omapost ervoor dat jong en oud elkaar vaker ontmoeten.

Dit is Lockdown Aftelbericht nummer 21. Samen met alle pleegouders en gezinshuisouders van Nederland tellen we af tot het einde van de lockdown. 

Terug naar de Lockdown Aftelberichten

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten