Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Trots

Trots

17 januari 2021 om 12:00 door Natasja 0 reacties

Er is niks aan gelogen dat ik het als zwaar ervaar om nu met de lockdown thuisonderwijs aan mijn kinderen te moeten geven en dan nog een peutertweeling te hebben. Maar, ik probeer de goede dingen te blijven zien.

trots_blog.jpgEn dat is eigenlijk niet zo moeilijk al kijk ik alleen maar naar de ontwikkeling van de tweeling. Wat gaan ze hard vooruit! Ze praten en imiteren alles na, echt zo leuk om te zien. Toen ze bij ons kwamen zeiden ze 4 woordjes, nu 3 maanden later, zeggen ze alles! Nog niet allemaal even duidelijk natuurlijk, maar ze snappen en praten zoveel meer! Wat maakt mij dat trots op ze!

En, laten we eerlijk zijn: ik ben ook trots op mijzelf. Als ik complimenten krijg zoals “dat heb jij/jullie allemaal voor elkaar gekregen!”. Dat betekent dat ze het toch goed bij ons hebben! Ik leef niet voor complimenten maar ben wel trots op mezelf als ik dat te horen krijg.

Dus: zie de mooie momenten, zie de kleine momenten en koester die momenten šŸ„°.

Natasja (37) is getrouwd met Stefan (37) en samen hebben ze dochter Celeste (12) en Jesper (8). Sinds september 2020 zijn ze pleegouders van de tweeling Eline en Jayden (2). 

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten