Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Aftelbericht #14: Tips voor leven en werken met corona

Aftelbericht #14: Tips voor leven en werken met corona

6 januari 2021 om 11:00 door De Family Factory 0 reacties

Ook al zijn we na de eerste lockdown het een en ander gewend, dat betekent niet dat deze tweede lockdown gemakkelijker is. Misschien ervaar je het zelfs wel als zwaarder. Hoe houd je samen met je pleeggezin of gezinshuis de moed erin? En waar kun je als pleegouder terecht met je vragen of zorgen? 

14.jpgOp de site van het Nederlands Jeugdinstituut vind je informatie hoe jullie om kunnen gaan met de gevolgen van het coronavirus.Wat betekenen de coronamaatregelen en hoe ga je daarmee om? Op de site van het NJi vind je specifieke informatie voor (pleeg)ouders, jonge kinderen t/m 7 jaar, kinderen vanaf 8 jaar en jongvolwassenen. Bijvoorbeeld over of je nu wel of niet bij opa en oma op bezoek mag, hoe een vaccin werkt en wat er nog wél kan. En met praktische tips over bijvoorbeeld structuur en dagschema’s. Want ook nu is en blijft het belangrijk om oog te houden voor elkaar, en samen goed deze lockdown en de coronacrisis door te komen.

Dit is Lockdown Aftelbericht nummer 14. Samen met alle pleegouders en gezinshuisouders van Nederland tellen we af tot 19 januari. Nog 13 dagen te gaan!

Terug naar de Lockdown Aftelberichten

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten