Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Aftelbericht #19: De bucketlist van 2021

Aftelbericht #19: De bucketlist van 2021

1 januari 2021 om 11:00 door De Family Factory 0 reacties

Een nieuw jaar voor je pleeggezin. Dit is het begin van wat vast een mooi 2021 wordt. Een jaar waarin er hopelijk straks weer meer kan en mag. Er is natuurlijk niemand die weet wat er allemaal gaat gebeuren. Maar, wat zou je willen dat er gebeurt? Dat kunnen jullie wel met elkaar bedenken. Maak een bucketlist!

19.jpgMaak samen een verlanglijstje van leuke dingen die jullie met elkaar willen ondernemen dit jaar. Pak een groot vel papier en schrijf al jullie ideeën daarop. Zo krijg je vanzelf een bucketlist die je op de deur van de koelkast of de wc kunt plakken.

Als je alleen dingen bedenkt die niets kosten, kom je op de gekste ideeën. Voor je het weet, ga je dan kamperen in eigen tuin, omgekeerd verstoppertje spelen of zie je samen de zon zakken in de zee. Door het jaar heen kun je afstrepen wat je gedaan hebt. Slaat de verveling toe of heb je een middagje over? De bucketlist weet raad! Een mooi, gezond en avontuurlijk 2021 gewenst!


Dit is Lockdown Aftelbericht nummer 19. Samen met alle pleegouders en gezinshuisouders van Nederland tellen we af tot 19 januari. Nog 18 dagen te gaan!

Terug naar de Lockdown Aftelberichten

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten