Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Een bijzonder schooljaar

Een bijzonder schooljaar

19 juli 2020 om 08:00 door Amy 0 reacties

Met zes schoolgaande kinderen is een schooljaar sowieso een uitdaging. De balans vinden tussen controle en loslaten, blijft een uitdaging. Er bestaan geen regels voor, per kind moet je het anders begeleiden en sturen. Hoe anders was het dit jaar. Halverwege door de corona alle kinderen thuis terwijl we midden in een verbouwing zaten. 

bijzonder.schooljaar.amy.blog.jpgVandaag kregen we het bericht dat alle kinderen officieel over zijn naar de volgende klas. Wat ben ik trots op ze. Want eerlijk gezegd heb ik er weinig controle over gehad. Ik heb ze echt los moeten laten en ze hebben stuk voor stuk inzet getoond of geluk gehad😉. 

Ik zelf had het gevoel dat ik honderd dingen tegelijk moest doen. Alle kinderen de hele dag om me heen en bouwvakkers die wilde weten waar het lichtknopje moest komen, was echt een test voor mijn geduld. Toen ze uiteindelijk weer naar school mochten was het ook echt wel weer lekker. Alles weer zijn gangetje. En in die modus sta ik eigenlijk nog steeds. Heerlijk, weer ritme en regelmaat. 

Maar goed nu staat de zomervakantie alweer voor de deur. Heerlijk weer zes weken helemaal niets. We gaan er toch maar het beste van maken en ontzettend van genieten. Fijne zomervakantie!

Amy (40) is fulltime pleegmoeder en getrouwd met Collin (40).
Ze hebben drie eigen kinderen Joy (18) Nicky (16) en Joël (14) en drie pleegkinderen Demi (5), Finn (4) en Faya (3). 

 

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten