Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Sweet 18

Sweet 18

3 juni 2020 om 09:00 door Amy 1 reactie

Soms gebeuren er van die dingen in je leven waarbij je hele leven aan je voorbijflitst. En nee, ik bedoel niet een vreselijk ongeluk of een bijna dood ervaring. Ik bedoel dat mijn dochter Joy achttien wordt! Waar ze in mijn beleving laatst nog klein was is, ze nu al een prachtige, jonge, zelfstandige vrouw. Dat moet gevierd worden. Maar hoe?

sweet18.jpgHet oorspronkelijke plan was een groot feest met veel mensen en gezelligheid. Maar dat kan nu helaas niet doorgaan. Maar ze wordt wel 18 dus dan moet je toch wat leuks doen. Dat heeft ze zelf ook meerdere keren aangegeven trouwens. Ik heb er wat over gepiekerd. Hoe en wat kan ik nou doen. Mijn dochter kwam zelf met het goede idee om een high tea te laten bezorgen. Maar om dat bij ons thuis te doen leek mij geen goed plan. Want met de verbouwing die nu gaande is en alle bouwvakkers en pleegkinderen over de vloer wordt alles binnen de kortste keren van ons bordje afgekeken of afgegeten.

Alternatief plan dus. Stoelen en tafel mee en een mooi plekje in het bos zoeken voor een high tea. Na de high tea mevrouw te hebben overgehaald - “nee mevrouw,  high teas bezorgen we alleen op zaterdag” - dat mijn dochter toch echt op maandag achttien werd, wilden ze een uitzondering maken en was alles geregeld.

En eerlijk gezegd geniet ik altijd erg van de momentjes alleen samen met Joy. In ons drukke pleeggezin en met haar drukke leventje moet je die momenten koesteren. En die momenten moet je inplannen, besef ik me steeds meer. Anders komt het er niet van en voor je het weet zijn ze alweer achttien.

Wat heb ik genoten van de high tea (wat was dat heerlijk zeg) en van jou Joy. Wat ben je een heerlijk lief, eigenwijs, gezellig en mooi mens. Ik heb ervan genoten om je op te voeden en langs de zijlijn mee te kijken in jouw leven. Het allermooiste vind ik dat je zo lekker jezelf blijft. De pleegmeisjes kijken naar je op en genieten van je aandacht, het tutten en je knuffels. Voor ons pleegjongetje ben jij de liefste. Lieverd ik ben trots op je❤️ en zo blij dat je mijn kind bent! 

Amy (40) is fulltime pleegmoeder en getrouwd met Collin (40).
Ze hebben drie eigen kinderen Joy (18) Nicky (16) en Joël (14) en drie pleegkinderen Demi (5), Finn (4) en Faya (3). 

Reacties

  1. Winneke koers Winneke koers Schreef op 3 juni 2020 om 13:29:23

    Zo herkenbaar , en prachtig verwoord !

Plaats een reactie

Sluiten