Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Tips voor de vakantie

Tips voor de vakantie

21 december 2016 om 15:45 door Mirjam 0 reacties

Heerlijk, vakantie! Een mooi moment om tijd te reserveren voor je (pleeg)kids: banjeren door de bossen of lekker onder een deken op de bank een filmpje kijken. Niet alleen leuk voor je kinderen, maar je laadt ook meteen je eigen accu op. Op zoek naar leuke ideeën voor de vakantie? We hebben tien tips op een rijtje gezet!

  1. Maak eens een heerlijke wandeling. Op zoek naar een mooi gebied bij jullie in de buurt? Kijk eens bij Natuurmonumenten of Staatsbosbeheer. Op deze sites kun je ook activiteiten voor kinderen vinden!
  2. Als je toch buiten bent, ga dan op zoek naar spulletjes voor een natuurschilderij: blaadjes, schelpen, steentjes, takjes. Zet het natuurschilderij thuis in elkaar.
  3. Bouw samen jullie huis na van Lego.
  4. Tekenen, maar dan anders: maak samen een spiegeltekening (vouw een tekenblad in tweeën en spiegel de tekening van de ander) of teken een fantasiedier door om de beurt een stukje te tekenen.
  5. Maak een papieren bloemenboeket en verras iemand met een bloemetje.
  6. Via de site dagjeweg vind je tips voor een dagje buiten de deur.
  7. Bouw een tent met alle meubels en beddengoed.
  8. Bak een cake, taart of koekjes en eet dat op als avondeten. Lekker onverantwoord, dat mag ook wel eens.
  9. Bouw zelf een bowlingbaan in de gang of op straat met flessen en een bal. Speel dan ook een echte wedstrijd mét puntentelling en officiële prijsuitreiking.
  10. Maak samen eens een puzzel van 1000 stukjes.

Fijne tijd met elkaar gewenst!

Reacties

Plaats een reactie

Sluiten