Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Netwerkavonden Drechtsteden

Verhalentournee Thuis in een pleeggezin in zes Drechtsteden

In maart en april komt de verhalentournee 'Thuis in een pleeggezin' naar zes Drechtsteden! In Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht, Dordrecht en Sliedrecht worden bijeenkomsten voor pleegouders georganiseerd waar de verhalen van pleegkinderen en pleegouders centraal staan.

Als pleeggezin weet je er alles van: over pleegzorg raak je niet snel uitgepraat. De mooie, maar ook de ingewikkelde ervaringen die je opdoet draag je met je mee. Tijdens de verhalentournee kun je luisteren en kijken naar de verhalen van pleegkinderen en pleegouders. Daarnaast is er alle tijd om je eigen ervaringen te delen met andere pleegouders. 

Of je nu deeltijd-, netwerk-, crisis- of voltijdpleegouder bent; je bent van harte welkom bij de verhalentournee. Hieronder vind je de data en locaties. Klik hieronder op een van de bijeenkomsten voor de uitnodiging en meld je snel aan!

De verhalentournee Thuis in een pleeggezin wordt georganiseerd door de zes gemeenten in samenwerking met de pleegzorgorganisaties die in de Drechtsteden actief zijn, SafeWings en de NVP.

Verhalentournee Thuis in een pleeggezin

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.

Home

BLOGS.png

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, daarin houden we je op de hoogte van al het nieuws over pleegzorg!

Inschrijven
Sluiten