Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Word lid

Word lid van de NVP!

Door lid te worden van de NVP ondersteun je ons bij ons werk. We laten de stem van pleeggezinnen horen en werken samen met onze leden om de pleegzorg in Nederland nog verder te verbeteren.

Waaraan lever je een bijdrage?

  • aan het ontwikkelen en het ondersteunen van pleegoudernetwerken, zodat ieder pleeggezin toegang heeft tot zo'n netwerk.
  • aan de helpdesk, die vragen van pleegouders beantwoordt en advies geeft. 
  • aan het behartigen van de belangen van pleegouders, zowel landelijk als lokaal.

Doe mee!

De pleegzorg verbeteren kunnen we niet alleen. We werken daarvoor samen met de pleeggezinnen in Nederland. Dat doen we door meldacties, maar we nodigen je ook uit voor bijeenkomsten of om met ons mee te denken hoe we samen pleeggezinnen kunnen versterken. 

Het lidmaatschap van de NVP kost 20 euro per jaar. Als je nu lid wordt, ontvang je het gespreksspel voor pleeggezinnen Dromen, denken doen. Ben je al lid en wil je het spel graag ontvangen? Stuur een mailtje naar info@denvp.nl met je NAW-gegevens en we sturen je het gespreksspel alsnog op!

Dromendenkendoen.jpg

Ik zie dat jullie onwijs goed en mooi werk doen. Op Facebook al een aantal reacties van jullie helpdesk gelezen waar ik wat aan had. We hebben besloten om lid te worden omdat we het belangrijk vinden dat dit werk gedaan wordt!

Cirkel van kinderen.jpg

Klik hier om lid te worden!

Klik op de button en vul het formulier in om direct lid te worden!

Klik!

Doneer

Wil je geen lid worden maar wel een financiële bijdrage leveren? Je kunt ook eenmalig of jaarlijks een donatie overmaken!

Doneer

Terug

Sluiten