Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Over Verbinding landelijke en regionale pleegzorgontwikkelingen - bijeenkomst Rotterdam

Verbinding landelijke en regionale pleegzorgontwikkelingen - bijeenkomst Rotterdam

Let op: deze bijeenkomst is geannuleerd!

Omdat we niet tijdig voldoende aanmeldingen hadden om de vier bijeenkomsten door te laten gaan, gaan we op zoek naar een alternatief voor de bijeenkomsten. Aanmelden is op dit moment niet mogelijk. Houd onze nieuwsbrief in de gaten, daarin vind je de plannen voor nieuwe bijeenkomsten. Wil je laten weten wat er in jouw pleegzorgorganisatie of gemeente speelt of heb je ideeën en suggesties voor bijeenkomsten? Stuur dan een mailtje naar Jorien via jkruijswijkjansen@denvp.nl.

Bijeenkomst om landelijke en regionale pleegzorgontwikkelingen met elkaar te verbinden

Op 6 juni organiseert de NVP een bijeenkomst voor pleegouders in Rotterdam. Op deze bijeenkomst horen we graag van jou wat er speelt in jouw pleegzorgorganisatie, gemeente of jeugdhulpregio en wat er volgens jou zou moeten gebeuren om pleegzorg te versterken.

Wat zou de pleegouders van jouw pleegzorgorganisatie helpen om pleegzorg beter vol te houden? Wat kan de gemeente doen om jou te ondersteunen als pleegouder? Welke regels zou je liever vandaag dan morgen aan willen passen of wat zou jij willen veranderen in het pleegzorgbeleid? En wat kunnen we daaraan doen, om samen de pleegzorg in Nederland te versterken?

Als landelijke vereniging van en voor pleeggezinnen is de NVP, samen met pleegouders, actief in projecten, programma’s en onderzoeken om de pleegzorg te verbeteren. Ook spreken we regelmatig met Kamerleden, bestuurders, beleidsmakers en anderen over landelijke ontwikkelingen in de pleegzorg. Er is de afgelopen jaren veel aandacht voor pleegzorg en pleeggezinnen en er zijn veel ontwikkelingen die bijdragen aan het versterken van de pleegzorg op landelijk niveau. Het is belangrijk dat deze ontwikkelingen aansluiten op wat er speelt voor pleegouders in de dagelijkse praktijk. We wisselen graag ideeën met jullie uit, zodat we samen meer impact hebben en pleegzorg kunnen versterken.

Op de bijeenkomst vertellen we je over de landelijke ontwikkelingen op het gebied van pleegzorg, gaan we in gesprek over ontwikkelingen in de regio en zoeken we samen naar verbindingen tussen deze twee.

Voor wie?
Ben je pleegouder en lid van de pleegouderraad van jouw pleegzorgorganisatie? Of heb je met jouw pleegoudernetwerk regelmatig contact met gemeenten of pleegzorgorganisatie over wat er speelt en leeft onder pleegouders? Of ben je als pleegouder geïnteresseerd  in beleidsmatige ontwikkelingen binnen de pleegzorg? Meld je dan aan voor de bijeenkomst!

Aanmelden: klik op de button rechts

De locatie van de bijeenkomst wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. De bijeenkomst duurt van 19.30 tot uiterlijk 22.30 uur.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Neem contact op met Jorien via jkruijswijkjansen@denvp.nl.

We organiseren bijeenkomsten in Haarlem, Rotterdam, Eindhoven en Zwolle. Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst die voor jou het dichtstbij is of die het beste uitkomt. Een overzicht van de bijeenkomsten vind je op www.denvp.nl/regiobijeenkomsten.

Download uitnodiging

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen

Sluiten