Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Over Landelijke pleegoudernetwerkendag in Utrecht

Landelijke pleegoudernetwerkendag in Utrecht

Landelijke pleegoudernetwerken dag: leer en inspireer!

Op zaterdag 29 september organiseert de NVP de eerste landelijke pleegoudernetwerkendag in Utrecht! Het wordt een dag vol inspiratie, informatie, praktische tips en uitwisseling voor iedereen die lid is van een pleegoudernetwerk of die geïnteresseerd is in het onderwerp.

Hoe start je een pleegoudernetwerk? Hoe organiseer je een thema-avond? Hoe vorm je een sterk netwerk en wie kan helpen dat netwerk te versterken? Hoe bereik ik andere pleegouders? Hoe vraag ik aandacht voor onderwerpen die ons bezighouden? Deze vragen worden vaak aan ons gesteld. Tijdens de netwerkendag helpen we je op weg met tips en ideeën en delen pleegouders van verschillende netwerken hun ervaringen.

Wat gaan we doen?
Naast een plenair gedeelte kun je actief aan de slag gaan met een onderwerp waar jij interesse in hebt. We bieden verschillende workshops aan over onder andere het starten van een pleegoudernetwerk, media-aandacht, het gebruik van werkvormen tijdens een bijeenkomst, het versterken van een netwerk en samenwerken met gemeenten en pleegzorgaanbieder. Het complete programma kun je hier downloaden:

Download programma

Voor wie?
De pleegoudernetwerkendag is voor pleegouders die al deel uitmaken van een pleegoudernetwerk, maar ook voor pleegouders die dat graag willen. Ook beleidsmedewerkers van gemeenten en medewerkers van pleegzorgorganisaties die geïnteresseerd zijn in het onderwerp zijn van harte welkom. Het programma biedt voor ieder wat wils!

Aanmelden
Wil je je aanmelden voor de netwerkendag? Dat kan via de button hiernaast. Kom je met meerdere personen? Meld ze apart aan, dan weten wij op hoeveel personen we kunnen rekenen.

Praktische informatie
Datum: zaterdag 29 september 2018
Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Waar: The Colour Kitchen Zuilen, Prinses Christinalaan 1 3554 JL Utrecht
Toegang: gratis!
Aanmelden: via de button hiernaast

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen

Sluiten