Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Over InZoomen: Help, mijn pleegkind is puber! Tieners in pleegzorg

InZoomen: Help, mijn pleegkind is puber! Tieners in pleegzorg

In deze bijeenkomst ontmoet je andere pleegouders, leer je samen meer over pleegpubers en kun je ervaringen en tips uitwisselen over dit onderwerp. Tieners maken zowel lichamelijk als mentaal een enorme ontwikkeling door. Het is een spannende, maar soms ook complexe periode. Ze willen zich losmaken van hun (pleeg)ouders, bepalen het liefst zelf wat ze doen en hebben ineens een duidelijke eigen mening. Maar ze kunnen zich ook juist terugtrekken en op zichzelf zijn. Hoe je ga je daarmee om? Een pleegpuber geeft tips. Daarnaast kun je vragen stellen en in gesprek gaan met andere pleegouders; zo leer je ook van hun ervaringen en tips. Jolanda begeleidt het gesprek. 

Voorbereiding

Ter voorbereiding bekijk je de e-learning Tieners in pleegzorg op pleegzorg.nl. Let op: hiervoor heb je een community-account nodig! Heb je vragen over tieners in pleegzorg? Geef ze door bij je aanmelding, dan behandelen we de vraag in de bijeenkomst. 

Praktische informatie

Er kunnen maximaal zestien pleegouders deelnemen aan de bijeenkomst. Is de bijeenkomst vol? Meld je aan voor de wachtlijst zodat je alsnog mee kunt doen als er een plek vrijkomt. Bij voldoende animo organiseren we de bijeenkomst(en) nog een keer. Meld je aan voor de bijeenkomst via de button op deze pagina, dan ontvang je de link om mee te doen. 

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Deel met anderen

Sluiten