Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Over InZoomen: Je pleegkind is bijna 18. En nu?

InZoomen: Je pleegkind is bijna 18. En nu?

In deze bijeenkomst ontmoet je andere pleegouders, leer je samen meer over de voorbereiding op zelfstandigheid van een pleegkind en kun je ervaringen en tips uitwisselen over dit onderwerp. Wat zijn de ervaringen van pleegouders met pleegkinderen die bijna 18 jaar zijn? Vinden zij het spannend nu het pleegkind voor de wet volwassen is? Blijft het kind bij pleegouders tot het 21e levensjaar? Zijn er twijfels? In de bijeenkomst vertelt een pleegjongere hoe het is om 18 te worden in een pleeggezin en wat daarbij komt kijken voor een jongere. Daarnaast kun je vragen stellen en in gesprek gaan met andere pleegouders; zo leer je ook van hun ervaringen en praktische tips. Jolanda begeleidt het gesprek.

Voorbereiding

Ter voorbereiding bekijk je het webinar We laten je niet los op je 18de en de artikelen over Pleegzorg vanaf 18 jaar op pleegzorg.nl. Heb je vragen? Geef ze door bij je aanmelding, dan behandelen we de vraag in de bijeenkomst. 

Praktische informatie

Er kunnen maximaal zestien pleegouders deelnemen aan de bijeenkomst. Is de bijeenkomst vol? Meld je aan voor de wachtlijst zodat je alsnog mee kunt doen als er een plek vrijkomt. Bij voldoende animo organiseren we de bijeenkomst(en) nog een keer. Meld je aan voor de bijeenkomst via de button op deze pagina, dan ontvang je de link om mee te doen. 

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Deel met anderen

Sluiten