Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Over Online ontmoeting voor pleegouders, 20.00 tot 21.00 uur

Online ontmoeting voor pleegouders, 20.00 tot 21.00 uur

Pleegouder zijn in tijden van corona – hoe doe ik dat en hoe doe jij dat?
Ontmoet andere pleegouders online en deel je ervaringen!

Velen van ons zagen het niet aankomen dat de scholen weer dicht zouden gaan. Naast het thuisonderwijs en thuiswerken is het weer niet mogelijk om met andere pleegouders af te spreken, terwijl het juist nu fijn zou zijn om elkaar te spreken. Daarom organiseren we online bijeenkomsten om uit te wisselen hoe je in deze periode omgaat met alwéér een lockdown en alles wat daarbij komt kijken.

Tijdens de eerste lockdown hebben we ook deze online meetings georganiseerd. De meetings zijn een goede gelegenheid om even stoom af te blazen, tips en adviezen te vragen en geven en gewoon even met gelijkgestemden praten over hoe het nu echt gaat. Dat je elkaar van tevoren niet kent, bleek in eerdere meetings niets uit te maken!

Wanneer: 20.00 tot 21.00 uur
Waar: online, je ontvangt een link voor deelname na je aanmelding
Nodig: een werkende internetverbinding en telefoon, computer of tablet met camera
Wat: wij zorgen voor een gespreksprogramma en begeleiden het gesprek. Thema van het gesprek: Thuis met alle (pleeg)kinderen door corona: hoe doe ik dat en hoe doe jij dat?

Er is plek voor vijf pleegouders per avond. Als er meer interesse is, plannen we meer data en bijeenkomsten! Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Stuur dan een mailtje naar pleegoudernetwerken@denvp.nl.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen

Sluiten