Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Over Thema-bijeenkomst vitaliteit door Platform Pleeggezinnen Achterhoek

Thema-bijeenkomst vitaliteit door Platform Pleeggezinnen Achterhoek

Het Platform Pleeggezinnen Achterhoek organiseert op 22 september de tweede thema-avond van 2020. Deze avond kijken we - onder leiding van Cathy Ververda van het Gezinspiratieplein - naar:

Hoe blijf je vitaal als pleegouder? Hoe zorg je goed voor jezelf?

Om het werk als pleegouder te kunnen doen, is vitaal zijn én blijven een must. Maar geen vanzelfsprekendheid. Bovendien voer je als ouder de regie in een complex krachtenveld waar jijzelf, je partner, je eigen kinderen, de opgenomen kinderen en betrokken instanties deel van uit maken.

Tijdens de workshop is er aandacht voor hoe jij vitaal blijft in het krachtenveld waar zoveel dingen tegelijk je aandacht vragen en waar altijd wel wat te doen is?

Deze avond krijg je inzicht in hoe jij ervoor kunt zorgen vitaal te blijven. Waar krijg je energie van en waar zitten de energielekken.

Uiteraard houden wij ons aan alle richtlijnen van het RIVM. Het is een avond waar een limiet zit aan de deelnemers (maximaal 20) dus meld je zo snel mogelijk aan! Ben je toch verhinderd, laat het weten, dan kunnen we iemand van de wachtlijst mee laten doen.

De bijeenkomst is in Montferland, van 20:00 tot 22:00 uur. 
Aanvang: 19:45 uur. 
De precieze locatie ontvang je na aanmelding. 

Aanmelden kan door te mailen naar  info@platformpleeggezinnenachterhoek.nl

Deel met anderen

Sluiten