Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Over Pleeggrootouder-en-kleinkind-dag SBPN in Culemborg

Pleeggrootouder-en-kleinkind-dag SBPN in Culemborg

De Stichting Belangenbehartiging Pleeggrootouders Nederland (SBPN) organiseert op woensdag 28 oktober de jaarlijkse pleegrootouder-en-kleinkind-dag 2020. Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk om een bijeenkomst te organiseren in Culemborg, zoals eerst het plan was. Iedereen kan de pleeggrootouderdag thuis volgen via een livestream.

De SBPN past samen met de sprekers en partners de pleeggrootouderdag aan om er een volledig online evenement van te maken. Dit online evenement is voor iedereen te volgen. Het enige dat je daarvoor nodig hebt, is een computer, laptop of tablet en een internetverbinding. Meer informatie over het programma en hoe je de dag kunt volgen komt zo snel mogelijk.

De pleeggrootouderdag zou dit jaar met een beperkt aantal deelnemers plaatsvinden in het Elisabeth Weeshuismuseum in Culemborg. Daarnaast zou de dag via livestreams te volgen zijn op verschillende locaties van pleegzorgorganisaties, zodat pleeggrootouders en andere geïnteresseerden daar samen de dag konden volgen. Of dit mogelijk is en doorgaat, wordt later besloten door de pleegzorgorganisaties.

Wil je op de hoogte blijven van updates over de pleeggrootouderdag? Houd de website van de SBPN in de gaten: www.pleeggrootouders.nl.

Deel met anderen

Sluiten