Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Over Panelbijeenkomst ontwikkeling online platform voor pleegouders, Zwolle

Panelbijeenkomst ontwikkeling online platform voor pleegouders, Zwolle

De NVP, Jeugdzorg Nederland en de VNG ontwikkelen een (online) platform voor pleegouders. Bij alle fases van de ontwikkeling betrekken we pleegouders. We nodigen je daarom van harte uit voor een focusgroep op dinsdag 10 maart.

Voor de bouw van het platform willen we graag jouw mening over de community van pleegouders die op het platform komt. Bijvoorbeeld over privacy, je profielpagina en onderling contact. Ook leggen we een aantal testartikelen aan je voor. Tenslotte willen we graag je mening over samenbouwenaanpleegzorg.nl: een tijdelijk projectwebsite waarop we iedereen van updates voorzien over de bouw van het platform pleegzorg.nl. Ook krijg je een preview van de video-animatie over pleegzorg.nl. Leuke en belangrijke onderwerpen, waar we je hulp bij nodig hebben.

Wanneer? dinsdagavond 10 maart 2020
Hoe laat? 18.30 - 21.00 uur. Wij zorgen voor soep en broodjes
Waar? bij jeugdzorgorganisatie Trias in Zwolle
Vergoeding: voor je deelname ontvang je een cadeaubon en reiskostenvergoeding
Aanmelden: je kunt je aanmelden door een email te sturen naar pleegzorgpanel@denvp.nl

Vermeld bij je aanmelding je naam, je telefoonnummer en of je bestandspleegouder of netwerkpleegouder bent. Bij de bevestiging van je deelname ontvang je de locatie en routebeschrijving.

Wil je voortaan uitnodigingen voor focusgroepen, interviews, testactiviteiten en enquetes over het platform rechtstreeks ontvangen? Schrijf je dan in voor het panel! Dat kan ook als je professional bent in de pleegzorg. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem contact op via pleegzorgpanel@denvp.nl.

Deel met anderen

Sluiten