Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Over Première filmreeks 'Gouden regels in de samenwerking tussen ouders en pleegouders', Ede

Première filmreeks 'Gouden regels in de samenwerking tussen ouders en pleegouders', Ede

Op donderdag 20 februari is de presentatie van de filmreeks 'Gouden regels in de samenwerking tussen ouders en pleegouders'. Deze films zijn tot stand gekomen door een samenwerking tussen de Christelijke Hogeschool Ede, entrea lindenhout, Stichting Samen voor het kind en Jeugdbescherming Gelderland. De films zijn mede mogelijk gemaakt door programma Versterken van de kracht van pleegouders.  

In de films zie je hoe ouders en pleegouders vanaf de start een goede samenwerkingsrelatie kunnen opbouwen en wat daarvoor nodig is. Vier koppels van ouders en pleegouders vertellen hun verhalen in vijf korte films. Tijdens de première bekijken we twee van de vijf films gezamenlijk en is er ruimte om na te praten en vragen te stellen.

Het filmmateriaal wordt na de première beschikbaar gesteld aan ouders, pleegouders, pleegzorgprofessionals en onderwijs, zodat anderen ervan kunnen leren. Ook is er een handreiking beschikbaar om het filmmateriaal in te zetten tijdens groepsbijeenkomsten of leeractiviteiten, bijvoorbeeld voor pleegouders. 

Waar: Christelijke Hogeschool Ede, je kunt je melden bij de receptie
Wanneer: 20 februari, 9.00 tot 11.15 uur
Aanmelden: stuur een e-mail naar Claudia via cwerner@denvp.nl

Download uitnodiging

Deel met anderen

Sluiten