Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Aanvragen Als broers en zussen

Wisselboek Als broers en zussen

Als broers en zussen coverUpdate 29 september: de wisselexemplaren zijn allemaal vergeven, aanvragen is helaas niet meer mogelijk. Wil je het boek graag lezen? Je kunt het hier bestellen.

Leuk dat je Als broers en zussen wilt aanvragen! Vul het formulier hieronder in en we sturen een exemplaar naar je op.

Voorwaarden

  • Je deelt het boek met een andere pleegouder als je het uit hebt: binnen jouw pleegoudernetwerk, in de community op pleegzorg.nl of via Facebook, bijvoorbeeld in het pleegouderforum. Je kunt ook je pleegzorgbegeleider vragen het boek aan een andere pleegouder te geven.
  • Je beschrijft jouw ervaringen in het boek: maak aantekeningen, stel de volgende lezer een vraag of laat een boodschap achter in het boek.
  • Ga in gesprek over het onderwerp van het boek! Plan een gesprek als iedereen in het netwerk het boek heeft gelezen. Deel je contactgegevens als je het boek doorstuurt naar de volgende lezer zodat jullie ervaringen kunnen uitwisselen. 

Na je aanvraag versturen we het boek zo snel mogelijk. Voor vragen kun je contact opnemen via info@denvp.nl. Veel leesplezier! 

Update 29 september: de wisselexemplaren zijn allemaal vergeven, aanvragen is helaas niet meer mogelijk. Wil je het boek graag lezen? Je kunt het hier bestellen.

Home

Sluiten