Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

NVP: plaats voor pleeggezinnen

De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen is een plaats voor pleeggezinnen: een plaats waar kennis, ervaringen, expertise en inspiratie van en voor pleeggezinnen worden samengebracht. Samen met onze leden zetten we ons in voor de verbetering van de pleegzorg in Nederland.

49609520633_ecfe94ece3_k.jpg

Informatiepagina coronavirus

We houden je op de hoogte van al het nieuws over pleegzorg en corona, delen tips en ervaringen van pleeggezinnen en we organiseren online ontmoetingen voor pleegouders. We horen ook graag van jou welke gevolgen de coronamaatregelen hebben voor jou en je pleeggezin!

Ga naar informatiepagina
Vraagteken.png

Helpdesk

Cirkel van kinderen.jpg

Word lid!

BLOGS.png

Themadossiers

Alles voor nieuwe pleeggezinnen

Ben je op zoek naar tips, adviezen en informatie voor startende pleeggezinnen? Kijk op onze startpagina!

Start
leestips •.png

Nieuws

Week van de Pleegzorg: 28 oktober tot en met 4 november

weekvandepleegzorg2020.jpegdinsdag 07 juli 2020 08:43 Van 28 oktober tot en met 4 november is het Week van de Pleegzorg! In deze week is er aandacht voor pleegzorg en het tekort aan pleegouders en zijn er overal in het land activiteiten voor pleeggezinnen en bijeenkomsten van pleegoudernetwerken. lees verder

Helpdesk NVP: 85 vragen van pleegouders in juni

afbeelding helpdesk juni.pngmaandag 06 juli 2020 10:19 In juni kreeg de helpdesk van de NVP 85 vragen van pleegouders - het hoogste aantal vragen in een maand in 2020. In een infographic zie je waarover we de meeste vragen kregen. lees verder
leestips •.png

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meldacties en onze werkzaamheden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Meld je aan!
Sluiten