Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

NVP: plaats voor pleeggezinnen

De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen helpt pleegouders om het beste voor hun pleegkind te bereiken. Wij zijn er voor pleegouders, pleegkinderen en eigen kinderen in pleeggezinnen. Wij zijn een plaats voor pleeggezinnen, waar je gehoord en gezien wordt, waar je waardering en steun vindt en waar je je stem kan laten horen om samen de pleegzorg te verbeteren.

Koppen bij elkaar.jpg

Ontmoeten

Vraagteken.png

Helpdesk

Cirkel van kinderen.jpg

Word lid!

Op pleegzorg.nl vind je actuele en betrouwbare informatie over pleegzorgonderwerpen, een groeiend leeraanbod en een besloten omgeving waar je in gesprek kunt gaan met andere pleegouders en je ervaringen kunt delen. Zo vind je alles wat je wil weten en leren over pleegzorg op een plek!

Ga naar pleegzorg.nl!

Nieuws

Relationele route versterkt samenwerking ouders en pleegouders

ede.pngmaandag 24 januari 2022 16:00 Een goede relatie en samenwerking tussen ouders en pleegouders is helpend voor de ontwikkeling van een pleegkind. Maar goed samenwerken is soms ingewikkeld. De ‘relationele route tot gedeeld opvoederschap’ is een aanpak die helpt om de ouders vanaf het begin van de plaatsing te betrekken bij de opvoeding van een pleegkind. De aanpak is ontwikkeld voor gezinshuizen en wordt door pleegzorgorganisatie Jeugdformaat nu ook in de pleegzorg ingezet. Pleegzorgbegeleider Brenda Voorneveld: “Ieder kind vindt het belangrijk wat papa of mama ervan vindt. Als je kan horen en voelen dat je ouders achter een keuze staan, geeft dat steun. Die steun is een meerwaarde voor een kind.” lees verder

Inschrijving JiP Zomerkamp geopend

jiplogo.jpegdinsdag 11 januari 2022 08:30 Vind jij het leuk om met andere (pleeg)jongeren op zomerkamp te gaan? Stichting JiP organiseert van 7 augustus tot en met 12 augustus een kamp, speciaal voor jongeren uit pleeggezinnen. Je kunt je nu aanmelden. lees verder
leestips •.png

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meldacties en onze werkzaamheden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Meld je aan!
Sluiten