Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

NVP: plaats voor pleeggezinnen

De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen helpt pleegouders om het beste voor hun pleegkind te bereiken. Wij zijn er voor pleegouders, pleegkinderen en eigen kinderen in pleeggezinnen. Wij zijn een plaats voor pleeggezinnen, waar je gehoord en gezien wordt, waar je waardering en steun vindt en waar je je stem kan laten horen om samen de pleegzorg te verbeteren.

Koppen bij elkaar.jpg

Ontmoeten

Vraagteken.png

Helpdesk

Cirkel van kinderen.jpg

Word lid!

Op pleegzorg.nl vind je actuele en betrouwbare informatie over pleegzorgonderwerpen, een groeiend leeraanbod en een besloten omgeving waar je in gesprek kunt gaan met andere pleegouders en je ervaringen kunt delen. Zo vind je alles wat je wil weten en leren over pleegzorg op een plek!

Ga naar pleegzorg.nl!

Nieuws

Onderzoek: welke invloed heeft nieuws over uithuisplaatsingen op jou als pleegouder?

afbeelding interview uithuisplaatsing.pngwoensdag 08 december 2021 08:30 Je hebt de afgelopen tijd ongetwijfeld het nieuws gezien over de uithuisplaatsing van tenminste 1.115 kinderen van ouders die gedupeerd zijn door de toeslagenaffaire. Een deel van deze kinderen is opgevangen in een pleeggezin. Wij willen graag weten hoe jij als pleegouder de berichtgeving over dit onderwerp ervaart en wat dit met je doet. Zou je daarover met ons in gesprek willen gaan? lees verder

Plaats voor pleeggezinnen in Duinrell

4.pngdinsdag 30 november 2021 09:00 Op 6 en 7 november waren we op de Pleegzorg Familiedagen in Duinrell. Meer dan 5.000 pleegouders, kinderen, opa's, oma's, vriendjes en vriendinnetjes kwamen naar het park tijdens het eerste weekend van november. Sommigen een dag, anderen een heel weekend. Veel pleeggezinnen gingen op de foto bij de photobooth, raadden mee naar het aantal kruidnoten in de kruidnotenpot, maakten kennis met andere pleeggezinnen of kwamen langs voor een praatje bij onze stand in het Zomertheater.

We hopen dat je een leuke dag hebt gehad in het pretpark! We blikken terug om nog één keer na te genieten! lees verder
leestips •.png

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meldacties en onze werkzaamheden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Meld je aan!
Sluiten